Nyomtatási technológiai különbségek - UV vs Oldószeres


-Oldószeres nyomtatás

 A 180 cm széles, Epson DX5 nyomtatófejes gépeink Eco Solvent oldószeres tintát használnak, a nyomatok fotóminőségűek. Nyomtatás közben ventilátor valamint infra fűtőszál szükséges a nyomat száradásához. Matricanyomtatás esetén a nyomatot nem szabad azonnal körülvágni, mivel az oldószernek szüksége van bizonyos időre, hogy kipárologjon.

Hosszú távú felhasználás esetén ajánlott a védőfóliázás.


-UV nyomtatás

UV gépeink közel fotóminőségűek, és a nyomatok azonnal konfekcionálhatóak amint lejöttek a gépekről, mivel az UV lámpák már nyomtatás közben "megszárítják" őket.

A lenyomatokat nem szükséges védőfóliázni, mivel kb. olyan hosszú időtartamot színállóak, mint az oldószeres nyomat védőfóliázva. Természetesen kérhető a plusz fóliázás.Termékeink leírása
Rollup szerkezet lenyomattal

Könnyen kezelhető, praktikus reklámeszköz, ideális kiállításokra. A szerkezet betekeri a nyomatot önmagába, így védve szállításkor. A szerkezet felállítása kevesebb mint 1 perc, szaktudást nem igényel. Hordtáskával szállítjuk, különböző méretekben kapható. Igény szerint védőfóliával is ellátható.

UV vagy Eco Solvent nyomat.

Molinó-Reklámponyva
PVC alapú ponyva, kültéren és beltéren is használható. Maximális szélessége 300 cm(szélesebb igény esetén több szegmensből is összehegeszthető). Szegve és gyűrűzve is szállítjuk.

UV vagy Eco Solvent nyomat
Öntapadó matrica
Főképpen üvegfelületek dekorálására alkalmas, kültéren és beltéren is használható. Igény szerint védőfóliával is ellátható.

UV vagy Eco Solvent nyomat
Plakát-Papír-Poszter-Fotópapír
Papír alapú anyag, széles felhasználhatósági körrel, pl City Light Poszter, de akár be is keretezhető. Igény szerint védőfóliával is ellátható.

UV vagy Eco Solvent nyomat
Óriásplakát
Jól ismert reklámfelület, kékhátú papírra nyomtatva, normál méterben (általában 504x238 cm)6 szegmensből áll, a könnyebb felragasztás érdekében. Természetesen igény szerint más felosztásban is legyárthatóak.

Csak Eco Solvent nyomat

Perforált ablakfólia
Lyukacsos matrica, tudajdonsága hogy üvegfelületre ragasztva kívülről reklámhordozó, belülről pedig ki lehet látni.

Csak Eco Solvent nyomat

Művészi festővászon
A nyomat festményhatású, többféle textúrában rendelhető

UV vagy Eco Solvent nyomat
Építési háló
Lyukacsos ponyvaszerű anyag, előnye az hogy átfúj rajta a szél. Maximális szélessége 300 cm(szélesebb igény esetén több szegmensből is összehegeszthető). Szegve és gyűrűzve is szállítjuk.

UV vagy ECO Solvent nyomat
Habosított PVC tábla
Egyre inkább népszerű reklámhordozó, hosszú távú alkalmazhatósága miatt. Elérhető vastagságok 3, 4 és 5 mm. A nyomtatás direktben történik a táblára, UV technológiával. Igény szerint védőfóliával is ellátható.

Csak UV nyomat

Alumínium (Dibond) tábla
Hosszútávra alkalmas hordozó, 3 mm vastagságban, a nyomtatás direktben történik UV technológiával. Igény szerint védőfóliával is ellátható.

Csak UV nyomat
Kontúr-plotter vágás
Matrica anyagból bármilyen körvonalú alakzatokat ki tudunk vágni.
Digitális ofszet
Névjegykártyák, szórólapok, naptárak, nyomtatása, spirálozása max SRA3 méretben, kis darabszámokban is. Igény szerint védőfóliával is ellátható.